۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1398/03/21 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-06-11_14-58-50.jpg
جلسه هماهنگي هفته ملي بدون دخانيات در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار شد
وبدا؛ رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري و سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، از تشكيل جلسه هماهنگي هفته ملي بدون دخانيات با حضور مديران و نمايندگان ادارات، كارشناسان مربوطه و جمعي از خبرنگاران خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سيد راشد جزايري افزود: اين جلسه در بيست و يكمين روز از خردادماه 98 در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتي برگزار شد.
وي تصريح كرد: روز جهاني بدون دخانيات ( 31 ماه مي ) با شعار « اجازه ندهيد دخانيات نفس شما را بگيرد » و همچنين هفته ملي بدون دخانيات ( از 25 خرداد لغايت 31 خرداد ) با شعار « اماكن عمومي بدون دخانيات ، حق شهروندي » در راستاي آموزش و اطلاع رساني گرامي داشته مي شود.
وي، بر اساس روز شمار هفته ملي بدون دخانيات ، شنبه مورخ 25 خردادماه 98 با عنوان: "نمايندگان مجلس، حامي، قوانين كنترل دخانيات" و يكشنبه مورخ 26 خرداد 98 با عنوان: "مطالبه گري مردم براي جامعه عاري از دخانيات" معرفي شده است.
به گفته وي، عنوان روز دوشنبه مورخ 27 خرداد 98 ماه نيز "ورزش و تفريحات سالم براي دوري از دخانيات" و سه شنبه 28 خردادماه 98: "ريه سالم با دوري از دخانيات" و چهارشنبه مورخ 29 خردادماه 98 : "نقش رسانه در ترويج فرهنگ كنترل دخانيات" مي باشد.
جزايري، "ساماندهي عرضه مواد دخاني ضامن اجراي قوانين" و "آموزه هاي ديني در برابر دخانيات" را به ترتيب عناوين روزهاي پنجشنبه مورخ 30 و جمعه مورخ 31 خردادماه 98 عنوان كرد.
تعداد بازدید: 145