۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت
1398/04/26 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/wbpm2iwxe5ahyavze4nocjjupseotjls1539153257.png
برگزاري جلسه " ستاد اجرايي پرونده الكترونيك سلامت " و " كميته فناوري اطلاعات "
وبدا؛ رئيس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، از برگزاري جلسه كارشناسي " ستاد اجرايي پرونده الكترونيك سلامت " و " كميته فناوري اطلاعات " خبر داد.
به گزارش وبدا؛ ابوالقاسم خليلي افزود: اين جلسه در بيست و چهارمين روز از تيرماه 98، با حضور مدير فناوري اطلاعات سلامت و كارشناسIT دانشگاه، كارشناس مسئول آمار و مدارك پزشكي، رئيس و كارشناسان اداره اقتصاد درمان برگزار شد.
وي، در خصوص برگزاري جلسه مذكور اظهار داشت : با توجه به ضرورت پيشبرد اهداف تعيين شده سامانه يكپارچه سازي اطلاعات مراكز آموزشي درماني و بيمارستانهاي استان، بررسي موضوعات تبادل الكترونيك اسناد بستري، ارجاع الكترونيك اسناد و رفع مشكلات داشبورد HIS بعنوان يكي از اولويتهاي مهم در اجرايي سازي اهداف تعيين شده محسوب مي شود.
خليلي افزود: بنابراين به منظور هماهنگي بهتر امور كاري كارشناسان، نشست مذكور برگزار و پيرامون مباحث ياد شده بحث و تبادل نظر شد.