۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1398/05/09 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/derakhshanCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
اولين كميته شهرستاني استقرار نظام ارجاع _ بازخوراند الكترونيك در فارسان تشكيل شد
وبدا؛ مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، از تشكيل اولين كميته شهرستاني استقرار نظام ارجاع _ بازخوراند الكترونيك در فارسان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سيد علي درخشان افزود: اين كميته در دومين روز از مردادماه 98، با حضور معاون فرماندار شهرستان فارسان، مدير كل بيمه سلامت استان، معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي ، مدير آمار و فن آوري اطلاعات اين دانشگاه، سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان، رياست بيمارستان سيد الشهداء، نمايندگاني از معاونت درمان و نظام پزشكي و ساير اعضاي كميته در سالن اجتماعات آموزشگاه بهورزي فارسان برگزار شد.
وي تصريح كرد: ضمن پرداختن به كليات پرونده الكترونيك سلامت و استقرار نظام ارجاع _ بازخوراند الكترونيك ، الزامات پرونده الكترونيك سلامت. اهداف، مزاياي آن در اين كميته مطرح شد.
به گفته وي، كاهش هزينه سلامت، استفاده بهينه از منابع سلامت كشور ، مديريت تشخيص، افزايش ارتباط بين ارائه دهندگان خدمات و در نهايت صرفه جويي در هزينه هاي درمان از مزاياي اين برنامه برشمرده شد.
درخشان گفت: ارجاع الكترونيك شامل 10 گام مي باشد كه به تفصيل بيان گرديد.
وي اظهار داشت: همچنين در ادامه از آمادگي تمام زيرساخت هاي اوليه براي اجراي نظام ارجاع الكترونيك و آموزش چهره به چهره پزشكان و كادر بهداشتي و درماني درگير در برنامه خبر داده شد.