۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1398/05/14 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-02-13_14-54-44CCCCC.jpg
اسامي اعضاي منتخب هسته مركزي كميته تحقيقات دانشجويي دانشكده پزشكي اعلام شد
وبدا؛ معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري، از اعلام اسامي انتخاب شدگان اعضاي هسته مركزي كميته تحقيقات دانشجويي دانشكده پزشكي خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر سيد كمال صولتي افزود: اعضاي منتخب هسته مركزي كميته تحقيقات دانشجويي دانشكده پزشكي پس از بررسي رزومه و مصاحبه با متقاضيان مشخص و شامل: آقايان عليرضا شواخي، امين ربيعي، امير حسين قائد اميني، شهريار كرماني، سپهر ابراهيمي، عليرضا عباسي بافطرت و خانم ها زهرا رضايي، فريبا آزاديخواه، زينب السادات مرتضوي، عارفه كدخدايي و نيلوفر نظامي نيا مي باشد.
وي در ادامه در خصوص تسويه حساب طرحهاي تحقيقاتي دانشجويي اظهار داشت: پرداخت هزينه مرحله دوم طرحهاي تحقيقاتي منوط به انتشار مقاله در كنگره ها، همايش ها يا مجلات (علمي ترويجي-علمي پژوهشي) مي باشد.
دكتر صولتي افزود: در اين راستا لازم است مجريان طرحهاي تحقيقاتي جهت تسويه حساب طرحهاي خود مقالات منتشر شده در همايش ها، كنگره ها و مجلات را به معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه (واحد طرحهاي تحقيقاتي) ارائه نمايند.
تعداد بازدید: 443