۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
1398/05/20 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/2a28e4f6-efc2-4d20-b9ae-2d3ce98386bf.jpg
بازديد سرپرست دانشگاه علوم پزشكي از پروژه هاي در حال احداث دانشگاه
وبدا؛ مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركررد گفت: در چهاردهمين روز از مردادماه 98، سرپرست دانشگاه از آشپزخانه، سلف سرويس دانشجويي و  رونده احداث دانشكده هاي  پير اپزشكي ، بهداشت  و پرستاري- مامايي مجتمع پرديس دانشگاه بازديد بعمل آورد.
به گزارش وبدا؛ سيد علي درخشان افزود:  دكتر شيراني طي اين بازديد، در راستاي بهبود فضا و وضعيت كميت و كيفيت غذا و سرويس دهي غذايي دستورات لازم را صادر نمود.
درخشان در ادامه از بازديد سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه و رئيس مركز بهداشت استان و مديران واحدهاي بهداشتي و درماني مركز بهداشت استان از شبكه بهداشت و درمان شهرستان اردل خبر داد.
به گفته وي، اين بازديد روز دوشنبه مورخ 14 مردادماه 98  از مراكز خدمات جامع سلامت اردل، كاج، اليكوه، دشتك، سرچاه، سرمور، ليرابي، سرخون و دهكهنه هلوسعد انجام و در پايان نيز طي جلسه اي در سالن جلسات شبكه بهداشت و درمان شهرستان اردل نتايج بازديد انجام شده مورد ارزيابي قرار گرفت.
وي تصريح كرد: در ادامه اين بازديد رئيس مركز بهداشت استان جلساتي با اعضاي شوراي اسلامي و دهيار روستاي اليكوه و رئيس شوراي اسلامي شهر دشتك برگزار و خدمات ارائه شده را تشريح نمود.
تعداد بازدید: 110