۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1398/05/26 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/olampiadc.jpeg
كسب سه مدال طلا و يك نقره توسط دانشجويان دختر ورزشكار دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
وبدا؛ سرپرست معاونت فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري، از كسب سه مدال طلا و يك مدال نقره توسط دانشجويان دختر ورزشكار اين دانشگاه در چهاردهمين المپياد ورزشي دانشجويان دختر دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر عبدالمجيد فدايي افزود: در رشته تيمي تير اندازي با تفنگ دانشجويان اعزامي اين دانشگاه موفق به كسب مقام چهارم شدند.
وي تصريح كرد: همچنين عاطفه اميري در رشته انفرادي تيراندازي با تفنگ موفق به كسب مدال نقره شد.
به گفته وي در ماده 100 متر آزاد ، 200 متر آزاد و 50 متر قورباغه نيز دنيا حسيني صاحب سه مدال طلا شد.
دكتر فدايي افزود: خديجه اميري ديگر دانشجوي شركت كننده از دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در رشته پرتاب ديسك جايگاه پنجم را به خود اختصاص داد.
وي در ادامه خاطر نشان كرد: چهاردهمين المپياد ورزشي دانشجويان دختر دانشگاه علوم پزشكي سراسر كشور از تاريخ 22 لغايت 29 مردادماه 98 به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي تبريز در حال برگزاري است.
دكتر فدايي گفت: كاروان ورزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد متشكل از شش تيرانداز، سه شناگر و دو ورزشكار دووميداني‌كار به همراه دو سرپرست و دو مربي، در اين دوره از مسابقات در رشته هاي دوميداني، شنا، تيراندازي با دانشجوياني از ساير دانشگاه ها به رقابت پرداختند.
سرپرست معاونت فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري تيم تيراندازي دانشگاه با تركيب عاطفه اميري، ناهيد عبدالهي، پرستو اسماعيلي، ريحانه جابري، زهرا رئيسي و كوثر حكمي از صبح روز بيست و چهارم مردادماه براي كسب عناوين برتر در خط آتش رقابت‌ها قرار گرفتند.
وي افزود: شهرزاد شاهين، منصوره زمانيان و دنيا حسيني هم به عنوان سه شناگر دانشگاه علوم پزشكي شهركرد براي دستيابي به گردن آويزهاي سه رنگ اين دوره از المپياد به مصاف حريفان رفتند.
دكتر فدايي ادامه داد: نمايندگان دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در رشته دووميداني طيبه جليل و خديجه اميري نيز روزهاي چهارشنبه و پنج شنبه بيست و سوم و بيست و چهارم مردادماه با حرفان خود به رقابت پرداختند.