۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
1398/06/03 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-01-05_11-24-12CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
تبريك سرپرست دانشگاه علوم پزشكي شهركرد بمناسبت روز كارمند
وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري فرا رسيدن روز كارمند را به تمامي كاركنان اين مجموعه تبريك گفت.
به گزارش وبدا؛ دكتر مجيد شيراني ضمن تقدير از زحمات همكاران ارجمند دانشگاه اظهار داشت: تلاش خالصانه و صادقانه شما نماد عيني وظيفه شناسي و پژواك دانايي و تعهد است.
وي در ادامه تصريح كرد: نتيجه بذر تلاش و كوشش شما، درخت اميدي است كه به بار مي نشيند و نويد بخش آينده اي پرنشاط است.
دكتر شيراني در پايان، ضمن تبريك مجدد روز كارمند از زحمات و تلاش هاي بي دريغ اين عزيزان در مجموعه دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني استان صميمانه تقدير و تشكر نموده، توفيق و سلامتيشان را از درگاه ايزد منان مسألت نمود.