۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
1398/06/17
/Dorsapax/Data/Sub_2/File/zarf.jpeg
با دستان خود سرطان را وارد بدنمان نكنيم
وبدا؛ هرچه جلوتر ميرويم شيوههاي نوين، بيش از پيش در زندگي روزمره خود را نشان ميدهد، غافل از اينكه بسياري از اين روشها، آسيبهاي جدي به سلامت جسم و روح انسان وارد ميكند.
به گزارش وبدا به نقل از خبرگزاري ايسنا؛ اين روزها ظروف يكبار مصرف، از ليوانهاي چاي و شير داغ گرفته تا كاسههاي آش و بشقابها و ظرفهاي مخصوص برنج و خورشت يك پاي نذري هستند.
گرچه ظروف يك بار مصرف موجب سهولت در انجام كارها ميشود ولي مشكلاتي كه ايجاد ميكند قابل اغماض نيست.
در اين ايام مصرف اين ظروف به اوج خود ميرسد و تقريبا همه مردم يك بار هم كه شده در اين ظروف غذا يا آشاميدني مصرف كردهاند يا خواهند كرد.
دكتر علياكبر نادري پزشك عمومي در چهارمحال و بختياري در گفت و گو با خبرنگار ايسنا - منطقه چهارمحال و بختياري - اظهار كرد: ظروف يك بار مصرف شفافي كه توسط مردم استفاده ميشود، براي سلامتي انسان بسيار مضر هستند.
وي افزود: ظروف يكبار مصرف تنها براي يك بار استفاده ساخته شدهاند، زيرا در صورت استفاده مجدد، علاوه بر مستعد كردن شخص به عفونتهاي دستگاه گوارش به دليل آزاد كردن مولكولهاي آلي و صنعتي به داخل آب يا غذا، انسان را در معرض انواع سرطان قرار ميدهند، همچنين اين ظروف آلودگيهاي زيست محيطي را به همراه دارند.
وي با اشاره به وجود ظروف يكبار مصرف كاغذي، قابل بازيافت و پلاستيكي، تصريح كرد: استفاده از ظروف پلاستيكي براي مصرف نوشيدنيهاي داغ سرطانزا بوده و موجب به خطر انداختن سلامتي انسان ميشوند كه بايد حتيالامكان براي توزيع نوشيدنيهاي گرم مانند شير و چاي از ليوانهاي كاغذي و براي غذاهاي گرم از ظروف قابل بازيافت استفاده كرد.
دكتر نادري گفت: ظروف پلاستيكي كه امروزه مصرف آنها در ميان مردم رايج شده براي سلامتي انسان نيز مضر هستند، بطريهاي پلاستيكي كه برخي از افراد در يخچال قرار ميدهند نيز فوقالعاده به سلامتي انسان ضرر ميرسانند.
وي خاطرنشان كرد: ظروف يكبار مصرفي كه به مدت طولاني غذاي گرم ريخته و در فضاي بيرون نگه داشته ميشود، موجب آميخته شدن مواد شيميايي ظروف با غذا شده كه امكان مسموميت يا تهوع وجود دارد، بنابراين لازم است غذايي كه در ظرف يكبار مصرف ريخته ميشود، حتما در يخچال نگهداري شود.
تعداد بازدید:
239
Powered by
Dorsa
Portal