۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
1398/06/25 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/farma.jpeg
دومين كنگره اروپايي آسيايي فارماكواپيدميولوژي آبان ماه 98 برگزار مي شود
وبدا؛ مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: دومين كنگره اروپايي آسيايي فارماكواپيدميولوژي در تاريخ 22 لغايت 24 آبان ماه 98 در شهر تهران توسط دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، گروه اقتصاد و مديريت دانشكده داروسازي برگزار مي گردد.
به گزارش وبدا؛ سيد علي درخشان افزود: اين كنگره با همكاري و مشاركت سازمان غذا و داروي كشور، ‌انجمن مديريت و اقتصاد دارو ايران، ‌انجمن متخصصين داروسازي باليني، انجمن داروسازان ايران، انجمن جهاني فارماكوويژيلانس، مركز تحقيقات سياستگذاري سلامت و ساير دانشگاه هاي علوم پزشكي و مراكز تحقيقاتي مرتبط برگزار مي گردد.
وي تصريح كرد: اين كنگره با محوريت اپيدميولوژي دارويي، ‌اقتصاد دارو، مديريت دارو،‌ داروسازي باليني و ... با حضور اساتيد برجسته بين المللي از ساير كشورها و رئيس انجمن جهاني فارماكوويژيلانس در كنار اساتيد و متخصصان مجرب داخلي برگزار و فرصت مغتنمي را جهت ارتقاي علمي شركت كنندگان ايجاد و موجبات گردهمايي اقشار مختلف جامعه بزرگ علوم پزشكي را فراهم مي نمايد.
وي خاطر نشان كرد: مخاطبين اين كنگره اساتيد دانشگاه، متخصصين، پزشكان، داروسازان، صاحبان صنايع مرتبط، مديران و نمايندگان بخش هاي سياست گذاري، نظارتي و بيمه هستند.
مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ادامه داد: اين كنگره مشتمل بر سخنراني، ‌پنل، كارگاه ارائه ي پوستر و نمايشگاه جانبي مي باشد و فرصتي براي آشنايي با آخرين مباحث مطرح در زمينه فارماكواپيدميولوژي با توجه ويژه بر موضوع "بيماري هاي غير واگير " خواهد بود.
درخشان در پايان از اساتيد، دانشجويان و پژوهشگران مجموعه براي ارسال خلاصه مقالات خود به وب سايت كنگره به آدرس : eape2019.ir دعوت بعمل آورد و افزود:علاقه مندان جهت كسب اطلاعات بيشتر در مورد كنگره به وب سايت كنگره مراجعه نموده و يا با شماره تلفن: 09037895747 تماس حاصل نمايند.