۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
1398/06/25 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-09-16_18-18-42.jpg
آئين رونمايي و توزيع 11 دستگاه آمبولانس اورژانس 115 در چهارمحال و بختياري برگزار شد
وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري از برگزاري آئين رونمايي و توزيع 11 دستگاه آمبولانس اورژانس در اين استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر مجيد شيراني افزود: اين آئين در بيست و چهارمين روز از شهريورماه 98 با حضور سرپرست و معاونين دانشگاه علوم پزشكي استان در محل ستاد دانشگاه برگزار شد.
وي، اعتبار هزينه شده جهت خريد و تجهيز هر يك از اين دستگاه ها را بالغ بر يك ميليارد و 500 ميليون تومان اعلام كرد و افزود: اين اعتبار از سوي سازمان اورژانس كشور تامين شده است.
دكتر شيراني در ادامه به تعداد پايگاه هاي فعال در سطح استان اشاره داشت و افزود: در حال حاضر 50 پايگاه شامل 17 پايگاه شهري و 33 پايگاه جاده اي به مردم ارائه خدمت مي نمايند و 4 پايگاه ديگر در حال راه اندازي است.
وي، ميانگين فاصله اين پايگاه ها را 24 كيلومتر اعلام و اظهار داشت: به طور ميانگين زمان حضور اورژانس در محل حادثه براي پايگاه شهري 5 دقيقه و در پايگاه جاده اي 9 دقيقه است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشكي استان با اشاره به كمبود 270 نفري پرسنل در پايگاه هاي اورژانس استان گفت: هم اكنون 230 نفر در شيفت هاي كاري و 40 نفر به صورت اضافه كار در پايگاه ها مشغول به خدمت هستند.
دكتر شيراني در مجموع تعداد آمبولانس هاي استان را 74 دستگاه اعلام كرد و افزود: با اضافه شدن اين 11 دستگاه، اين تعداد در مجموعه به 85 دستگاه مي رسد.
تعداد بازدید: 155