۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1398/07/24 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-10-16_17-33-42.jpg
تشكيل كميته( sip) استاني نظارت بر اجراي چهارمين برنامه استراتژيك پيشگيري از ويروس HIV
وبدا; رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري گفت: كميته( sip) استاني نظارت بر اجراي چهارمين برنامه استراتژيك پيشگيري از ويروس HIV در چهارمحال و بختياري تشكيل شد.
به گزارش وبدا; سيد راشد جزايري گفت: كميته( sip) استاني نظارت بر اجراي چهارمين برنامه استراتژيك پيشگيري از ويروس HIV در چهارمحال و بختياري تشكيل شد.
رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري افزود: اين كميته با حضور سيد ابراهيم قدوسي رئيس اداره پيشگيري و كاهش آسيب مصرف مواد و الكل وزارت بهداشت، دكتر نامداري كارشناس مسؤول پايش و ارزيابيHIV وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشكي و عضو sip كشوري، نسرين گودرزي كارشناس مسؤول سلامت اجتماعي وزارت كشور و عضو sip كشوري، دكتر محضري كارشناس مسؤول سازمان بهزيستي و عضو sip كشوري به رياست مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري و دبيري دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار شد.
وي تاكيد كرد: اين كميته با حضور 26 دستگاه اجرايي عضو و 10 دستگاه مدعو امروز 24 مهرماه در محل سالن استانداري برگزار شد.
جزايري خاطرنشان كرد: معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد اهداف و محورهاي چهارگانه كميته Sip را اينگونه تشريح كرد.
محور اول بررسي رخداد بيماري در چهارمحال و بختياري و راهكارها, تدابير و تمهيدات انجام شده
محور دوم تشريح اقدامات بهداشتي درماني و نحوه شناسايي بيماران, مشاوره انگيزشي, آزمايشات انجام شده و روند شروع درمان رايگان بيماران
محور سوم بررسي چگونگي جلب حمايت ها, همكاري و تعامل دستگاهاي اجرايي و گزارش جامع تيم درمانگر از مشاهدات عيني و نيازمندي بيماران
و محور چهارم نيز انتظارات از دستگاهاي اجرايي و ارائه برنامه ها, اقدامات و كمك ها تا 10روز آينده