۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
1398/08/13 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/shmo.jpeg
وبدا؛ سرپرست معاونت آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ، از اعلام فراخوان فرايندهاي آموزشي و ايده هاي نوآورانه آموزشي، سيزدهمين جشنواره آموزشي شهيد مطهري خبر داد.
به گزارش وبدا به نقل از سايت مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي؛ دكتر برزو خالدي فر با اعلام اين خبر افزود: سيزدهمين جشنواره دانشگاهي آموزشي شهيد مطهري در ارديبهشت ماه 1399 در هفته آموزش و گراميداشت مقام شامخ استاد در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار مي گردد.
وي در ادامه از اعضاي محترم هيات علمي دانشگاه كه داراي فرايند آموزشي مي باشند خواست، فايل word و فايل چاپي فرايندهاي آموزشي خود را (حداكثر در قالب 4000 كلمه) حداكثر تا تاريخ 10 آبان ماه جاري و دانشجويان دانشگاه فايل word و فايل چاپي ايده هاي نوآورانه آموزشي را حداكثر تا تاريخ 30 آبان ماه جاري به دبيرخانه سيزدهمين جشنواره شهيد مطهري واقع در مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي ارسال نمايند.
وي تصريح كرد: عزيزان در صورت نياز به كسب اطلاعات بيشتر مي توانند به مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي يا دفاتر توسعه دانشكده مراجعه نمائيد.
وي در پايان شماره تماس مركز مطالعات 33336729 را جهت كسب اطلاع بيشتر علاقه مندان اعلام كرد و افزود: آيين نامه و فرم هاي جشنواره بر روي سايت مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي قابل دسترس مي باشد.