۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
1398/08/13 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/image_2018_06_20-15_14_43_489_4eFCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
برگزاري دوره آموزشي "چرا آموزش حضوري ؟"
وبدا؛ سرپرست معاونت آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: دوره آموزشي "چرا آموزش حضوري ؟ " ويژه اعضاي هيات علمي بصورت مجازي(غير حضوري) توسط مركز مطالعات و توسعه دانشگاه برگزار مي گردد. به گزارش وبدا به نقل از سايت مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي؛ دكتر برزو خالدي فر با اعلام اين خبر افزود: متقاضيان علاقمند به حضور در دوره جهت ثبت نام به سايت مركز مطالعات به آدرس edc.skums.ac.ir مراجعه و در سامانه توانمند سازي اعضاي هيات علمي ، فرم ثبت نام در كلاس هاي آموزشي را تكميل و ارسال نمايند.
وي، آخرين مهلت ثبت نام در كارگاه را 13 آبان 98 اعلام و خاطر نشان كرد: اين دوره بصورت مجازي ( غير حضوري ) برگزار مي گردد و شركت كنندگان در اين دوره مي توانند از تاريخ 4 آبان الي 15 آبان با مراجعه به سامانه توانمند سازي اعضاي هيات علمي، وارد پرتال آموزش و سپس از قسمت كتابخانه ديجتيال من، محتواي الكترونيكي مربوطه را دانلود و مطالعه نمايند.
وي تصريح كرد: از تاريخ 15 الي 20 آبان تمام افرادي كه در دوره ثبت نام نمودند، الزاماً بايد از طريق پرتال آموزش وارد قسمت ارزشيابي دوره شوند و علاوه بر تكميل فرم ارزشيابي محتواي الكترونيكي، حتماً بايد به سوال تشريحي درج شده در فرم پاسخ دهند و تكميل اين فرم جايگزين آزمون دوره مي باشد و فقط براي افرادي كه فرم را تكميل نمايند ، گواهي به مدت 3 ساعت صادر خواهد شد.
دكتر خالدي فر، در خصوص مراحل ثبت نام در دوره اظهار داشت: داوطلبان پس از ورود به سايت مركز مطالعات، با ورود به سامانه توانمند سازي اعضاي هيت علمي و ورود به پورتال آموزش،‌وارد كلاس هاي آموزشي شده و با كليك بر روي دكمه ثبت نام ، فرايند ثبت نام خود را تكميل مي نمايند.