۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1398/08/22 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/imagesCCCCCCC.png
كميته تحقيقات دانشجويي كارگاه پيشرفته روش هاي نمونه گيري و تصادفي سازي برگزار مي نمايد
وبدا؛ سرپرست كميته تحقيقات دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، از برگزاري كارگاه روش هاي نمونه گيري و تصادفي سازي به همت اين كميته خبر داد.
به گزارش وبدا؛دكتر الهام سقايي افزود: دانشجويان مقاطع باليني؛رزيدنت‌ها، اينترن‌ها و دانشجويان ارشد پرستاري در اولويت ثبت نام مي باشند.
وي، زمان برگزاري اين كارگاه را پنج شنبه بيست وسوم آبان ماه 98 اعلام كرد و افزود: محل برگزاري، سايت ابوريحان دانشكده پزشكي واقع در طبقه همكف مي باشد.
وي با بيان اينكه، فرآيند برگزاري كارگاه از ساعت 8:15 مي باشد، از شركت كنندگان خواست در اين ساعت در محل برگزاري حضور داشته باشند.
به گفته وي، كارگاه بصورت عملي و نظري برگزار خواهد شد و سرفصل‌هاي كارگاه شامل: روش هاي نمونه گيري تصادفي، روش هاي نمونه گيري غير تصادفي، تصادفي سازي در كارآزمايي باليني، انواع روش هاي تصادفي سازي، اجراي آنلاين تصادفي سازي مي باشد.
وي تصريح كرد: متقاضيان براي ثبت نام به لينك خبر بر روي سايت مركز تحقيقات دانشجويي مراجعه نمايند.
سرپرست كميته تحقيقات دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در پايان اظهار داشت: دانشجويان مي توانند مطالب آموزشي كارگاه را از سايت دانشكده بهداشت، گروه هاي آموزشي، گروه اپيدميولوژي و آمار زيستي، برنامه گروه زير منو مواد آموزشي دريافت نمايند.