۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1398/08/25 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/sdffrfg.jpeg
نامگذاري روزهاي بيست و هفتمين دوره هفته كتاب با تاكيد بر شعار"حال خوش خواندن"
وبدا؛ مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ضمن تبريك فرا رسيدن 24 آبان ماه هفته كتاب و كتابخواني و روز كتابدار به دانشجويان، اساتيد، اعضاي هيأت علمي و كاركنان و فعالان اين عرصه از انتخاب شعار "حال خوش خواندن" براي بيست و هفتمين دوره هفته كتاب خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سيد علي درخشان افزود: بيست و دوم لغايت 30 آبان ماه 98 بعنوان هفته كتاب و كتابخواني نامگذاري شده است.
به گفته وي، براي هر يك از روزهاي بيست و هفتمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران يك عنوان انتخاب شده است.
وي تصريح كرد: بيست و دوم آبان ماه با عنوان " كتاب و پايتخت كتاب ايران" نامگذاري شده است.
وي گفت: براي بيست و سوم و بيست و چهارم آبان ماه به ترتيب عناوين "كتابخانه، كانون فرهنگي محله" و "كتاب ، كتابخواني و كتابدار " انتخاب شده است.
وي "وقف كتاب، ترويج كتابخواني" ، "مدرسه كتاب محور ، دانش آمور كتابخوان" و "كودك ، كتاب و آينده" را از به ترتيب عناوين بيست و پنجم لغايت بيست و هفتم آبان ماه برشمرد.
به گفته وي، براي روز سه شنبه بيست و هشتم آبان ماه نيز عنوان "كتاب مبناي تمدن" و براي روز چهارشنبه بيست و نهم آبان ماه عنوان "كتاب ، رسانه و فضاي مجازي" و براي آخرين روز اين هفته "كتابفروشي ، پاتوق كتاب" انتخاب شده است.