۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1398/08/25 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-01-05_11-24-12CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
تبريك سرپرست دانشگاه علوم پزشكي شهركرد به مناسبت هفته كتابخواني
وبدا؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري فرا رسيدن 24 آبان ماه هفته كتاب و كتابخواني و روز كتابدار را به دانشجويان، اساتيد، اعضاي هيأت علمي و كاركنان و فعالان اين عرصه تبريك گفت.
به گزارش وبدا؛ دكتر مجيد شيراني با اشاره به نقش مطالعه در كسب علم و دانش، و كمك به رشد و تعالي افراد افزود: با بهره گيري از كتب و منابع مفيد و كاربردي در حوزه هاي مختلف مي توان ضمن كمك به تعالي فردي، با افزايش سطح سواد جامعه، در راستاي پيشرفت و توسعه كشور نيز گام برداشت.
وي تصريح كرد: ضمن تبريك مجدد هفته كتاب و كتابخواني و روز كتابدار به تمامي اساتيد، دانشجويان، دانش‌پژوهان و كاركنان دانشگاه و روز كتابدار خدمت كتابداران گرانقدر و زحمتكش دانشگاه و جامعه دانشگاهي، از درگاه خداوند منان براي يكايك كتابداران عزيز و تمامي كساني كه در راستاي توسعه و ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني تلاش مي نمايند سلامت و سعادت مسئلت مي نمايم.