۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1398/10/11 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/borzo.jpg
جلسه مشترك سامانه نگاه و بين المللي سازي آموزش در دانشكده پيرا پزشكي برگزار شد

وبدا؛ سرپرست معاونت آموزشي دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري از برگزاري جلسه مشترك سامانه نگاه و بسته بين المللي سازي آموزش در دانشكده پيراپزشكي خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر برزو خالدي فر افزود: اين جلسه در نهمين روز از ديماه 98 در دانشكده  پيرا پزشكي و با حضور رياست، معاونين دانشكده، مديران گروه هاي آموزشي، تعدادي از اساتيد ، مسئول  بسته بين المللي سازي و فناوري اطلاعات معاونت آموزشي و مدير امور بين الملل دانشگاه، با هدف آشنايي و آموزش كار با سامانه نگاه و ضرورت و راهكار هاي بين المللي سازي آموزش برگزار گرديد.
به گفته وي، در اين جلسه ابتدا روند پيشرفت پروژه راه اندازي و بهره برداري از سامانه نگاه ارائه گرديد.
دكتر خالدي فر افزود: در ادامه ضمن ارائه توضيحاتي در خصوص امكانات و نحوه كار با اين سامانه  در خصوص اهداف و ضرورت بين المللي سازي آموزش و همچنين راهكارهاي موجود جهت پيشبرد اهداف اين بسته در دانشكده ها بحث و گفتگو شد.
تعداد بازدید: 189