۱۴۰۳ جمعه ۱۴ ارديبهشت
1398/10/24 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2019-12-10_09-16-07.jpg
اعلام آمادگي رييس دانشگاه علوم پزشكي براي اعزام نيرو و تجهيزات براي كمك به مردم مناطق سيل زده سيستان و بلوچستان
وب دا؛ رييس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، براي اعزام نيرو و تجهيزات به منطقه سيل زده جنوب شرقي كشور اعلام آمادگي كرد.
به گزارش وب دا؛ دكتر مجيد شيراني با اشاره به بارندگي‌هاي شديد در استان سيستان و بلوچستان و برخي نقاط ديگر در جنوب شرقي كشور افزود: شدت و حجم بارندگي ها به گونه اي بود كه به مردم اين مناطق به شدت خسارت مالي وارد نموده و سلامت اين عزيزان را تهديد مي نمايد لذا اين دانشگاه آمادگي دارد در صورت نياز به نيرو، ارسال تجهيزات و دارو، نسبت به اعزام تيم هاي پزشكي به منطقه اقدام نمايد.
دكتر شيراني، همچنين از آمادگي مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي استان خبر داد و افزود: درصورت اعلام نياز در اسرع وقت نيرو و تجهيزات به منطقه اعزام خواهند شد.
دكتر شيراني افزود: دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني از هيچ كمكي براي كمك به هم وطنانمان در مناطق سيل زده جنوب شرقي كشور دريغ نخواهد كرد.‌
تعداد بازدید: 177