۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1398/10/29 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/entesabCCCCCCCCCCCCC.jpeg
نماينده تام الاختيار دانشگاه جهت همكاري با كارگروه اجتماعي، فرهنگي، سلامت، زنان و خانواده منصوب شد
وبدا؛ با ابلاغ حكمي از سوي رياست دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري نعمت اله عباسي بعنوان نماينده تام الاختيار دانشگاه جهت همكاري با كارگروه اجتماعي، فرهنگي، سلامت، زنان و خانواده استان معرفي شد.
به گزارش وبدا؛ در متن اين ابلاغيه خطاب به رئيس دبيرخانه تخصصي سلامت و امنيت غذايي استان آمده است؛ با عنايت به ابلاغ آئين نامه اجرائي شوراي برنامه ريزي و توسعه استان مصوب هيأت محترم وزيران مورخ 12 / 3 / 98 و تغيير دبيري كارگروه سلامت استان و بنابر تعهد، تخصص و علاقمندي جنابعالي بموجب اين ابلاغ بعنوان نماينده تام الاختيار اين دانشگاه جهت همكاري با كارگروه اجتماعي، فرهنگي، سلامت، زنان و خانواده مستقر در استانداري منصوب مي گرديد.
در ادامه متن اين ابلاغيه آمده است؛ اميد است با همكاري صميمانه و مجدانه در تعامل با ساير اعضاء و دستگاههاي اجرائي استان و معاونت هاي دانشگاه در راستاي نيل به اهداف سلامت است همت گماريد.