۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۰ ارديبهشت
1398/11/23 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2020-02-12_08-31-43.jpg
وجه تمايز انقلاب اسلامي ايران با انقلاب هاي ديگر تعلق آن به همه اقشار است
وبدا؛ معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: وجه تمايز انقلاب اسلامي ايران با ديگر انقلاب ها در دنيا، تعلق آن به همه اقشار جامعه است.
به گزارش وبدا؛ احمد رضا حجت الاسلام و المسلمين خليليان در جشن چهل و يكمين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي افزود: انقلاب هاي ساير نقاط جهان همچون انقلاب كبير فرانسه، انقلاب چين و روسيه منعطف به گروه هاي خاصي از سرمايه داران، كشاورزان و احزاب هستند، ولي انقلاب اسلامي ايران، برگرفته از خواست و اراده همه مردم و اقشار است.
افزود: رژيم شاهنشاهي در امور خود، اصول را كنار گذاشته و به فروع پرداخته و بدعت ها را جايگزين سنت ها نموده بود.
وي تصريح كرد: اعمالي همچون نماز كه مصادق تمام خوبي ها است به غفلت سپرده شد و شهوت ها و زمينه آن بسط و گسترش يافته بود.
وي در ادامه متذكر شد، بايد تلاش كرد كه فرع و بدعت جاي اصول و سنت ها را نگيرد.
حجت الاسلام و المسلمين خليليان در ادامه اظهار داشت: بايد تلاش كرد تا مديراني شايسته به منصب برسند و با درايت و تعقل و تامل گام بعدي انقلاب را محكم برداشته و يك گام ديگر به تمدن اسلامي نزديك شويم.
گفتني است، جشن چهل و يكمين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي در بيست و يكمين روز از بهمن ماه 98 با حضور رياست و معاونين دانشگاه و دانشكده ها، مراكز بهداشتي و درماني، اساتيد ،‌ اعضاي هيات علمي،‌ دانشجويان و كاركنان در سالن همايش هاي ابن سيناي مجتمع رحمتيه برگزار شد.