۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
1398/11/26 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2020-02-15_14-18-54.jpg
پيام تبريك معاون توسعه مديريت، منابع و برنامه ريزي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)
وبدا؛ معاون توسعه مديريت منابع و برنامه ريزي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، در پيامي فرا رسيدن سالروز ميلاد بانوي دوعالم و روز زن را به جامعه دانشگاهيان و بويژه بانوان شاغل در اين دانشگاه تبريك گفت.
به گزارش وبدا؛ در متن پيام دكتر علي ضامن صالحي فرد آمده است؛ سالروز ميلاد خجسته دخت خاتم پيامبران، سرور بانوان جهان و عطاي خداوند سبحان و روز مادر و زن بر تمامي بانوان صديق دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني استان تبريك و تهنيت عرض مي نمايم. اميد است در روزهاي پاياني سال بتوانيم از درياي بيكران معرفت آن بانوي گرانقدر نهايت بهره را كسب كرده و سيره آن حضرت راهگشاي مسير زندگيمان در سال جديد باشد .
تعداد بازدید: 120