۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
1398/12/01 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2020-02-20_12-39-33.jpg
تشكيل جلسه اضطراري كميته بهداشت كارگروه سلامت در بلايا و بحران با محوريت كروناويروس در چهارمحال و بختياري
وبدا‌‌؛ ‌ر‌ييس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري و سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از تشكيل جلسه اضطراري كميته بهداشت كارگروه سلامت در بلايا و حوادث با محوريت كروناويروس خبر داد.
به گزارش وبدا‌؛ سيد راشد جزايري افزود‌: اين جلسه در سي امين روز از بهمن ماه 98، ‌با حضور اعضاي كميته،در سالن جلسات مركز بهداشت استان تشكيل شد.
وي تصريح كرد: اين جلسه متعاقب تاييد گزارش ابتلاي دو نفر از هم وطنانمان به كرونا ويروس از سوي وزارت بهداشت و بمنظور بررسي ميزان آمادگي مراكز خدمات جامع سلامت وبيمارستانهاي استان و آموزش و اطلاع رساني عمومي پيرامون اين بيماري تشكيل و بر ضرورت حفظ آمادگي دستگاه ها و همكاري بين بخشي براي پيشگيري و كنترل كرونا ويروس تشكيل شد.
وي اظهار داشت‌: همچنين در اين جلسه تاريخچه واپيدميولوژي بيماري كروناويروس، شباهت هاي آن به ساير بيماري هاي حاد تنفسي و اقدامات صورت گرفته در سطح جهاني و ملي واستاني براي كنترل اين بيماري مطرح شد.
وي افزود: رعايت بهداشت فردي، شست و شوي صحيح دست ها، خود داري از دست دادن و ديده بوسي با افراد مبتلا به بيماري تنفسي و عدم حضور در اماكن تجمعي در صورت ابتلا به بيماري حاد تتفسي از نكات مورد تاكيد در اين جلسه براي پيشگيري از شيوع كرونا ويروس بودـ
جزايري گفت: متعاقب اين جلسه جلسات هماهنگي با حضور مقامات ارشد استاني، روسا و مديران دستگاه هاي اجرايي و عضو ستاد بحران وقرارگاه پدافند زيستي در اسرع وقت تشكيل و تمهيدات وتدابير لازم براي مديريت بحران انجام خواهد شد.