۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1399/01/03 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG_20200322_014011_303.jpg
تبريك رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد به مناسبت فرارسيدن مبعث حضرت محمد (ص)
پيام وبدا; دكتر مجيد شيراني رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در پيامي فرارسيدن مبعث حضرت رسول اكرم (ص) را تبريك گفت.
به گزارش وبدا; دكتر مجيد شيراني افزود: حضرت محمد مصطفي (ص) مي‌فرمايد: "صبر و شكيبايي در موقع صدمات شايسته تر است"، اين سخن برگزيده به‌حق خداوند در روزهايي كه درد و بيماري بر پيكره ايران اسلامي زخم مي‌زند بايد سرلوحه كارمان باشد تا بتوانيم در سايه صبر با صلاح علم بر ويروس منحوس اين روزها غلبه كنيم.
وي ادامه داد: مبعث روز تكوين آيه‏‌هاي رسالت است، روز تجلّي رحمت الهي بر بندگان خاكي و روز پيامبري رسول خدا بر زمينيان است.
دكتر شيراني خاطرنشان كرد: بعثت، اميد انسان به فردايي روشن، نشانه مهرورزي خدا با خاكيان و باران رحمت بي‌‌حد او بر زمينيان است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد بيان داشت: جا دارد عيد بزرگ مسلمانان عيد مبعث حضرت رسول خوبي‌ها را خدمت مردم ايران، شهروندان استان چهارمحال و بختياري و به‌ويژه پرسنل و كادر زحمتكش و تلاشگر مجموعه بهداشت و درمان استان تبريك و تهنيت عرض كرده و از پيامبر اعظم (ص) براي اين عزيزان سلامتي، عافيت، عاقبت بخيري و روحيه جهادي براي مبارزه با بيماري كرونا مسئلت مي‌نمايم.