۱۴۰۳ جمعه ۲۸ ارديبهشت
1399/01/06 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/jazayrr.jpg
ثبت‌نام بيش از 59 هزار نفر در چهارمحال و بختياري در سامانه Salamat.gov.ir
رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري و سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد به موارد خوداظهاري ثبت شده در سامانه Salamat.gov.ir در استان اشاره كرد و گفت: تاكنون 59 هزار و 305 نفر در استان و 26 هزار و 126 نفر در مركز استان در اين سامانه ثبت نام كرده‌اند.
به گزارش وبدا; مهندس سيد راشد جزايري افزود: جمعيت غربال شده بيماري كوويد19 در چهارمحال و بختياري در اين مدت 7 هزار و 203 نفر هستند.
وي با اشاره به اينكه 4.4 درصد بيماران مراجعه‌كننده در روز پنجم به مراكز 16 ساعته در چهارمحال و بختياري به بيمارستان‌هاي منتخب ارجاع شدند، ادامه داد: 0.6 درصد بيماران سرپايي رژيم درماني دو دارويي دريافت كردند، 69 درصد فاقد مشكل بودند و 26 درصد نيز نيازمند مراقبت در منزل هستند.
رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري و سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد عنوان كرد: در تشخيص و درمان غيرپزشك براي 1.2 درصد استراحت در منزل و 0.2 درصد ارجاع به مراكز منتخب شدند و 98.6 درصد نيز بدون مشكل اعلام شد.
مهندس جزايري عنوان كرد: تعداد موارد خوداظهاري ثبت شده تاكنون در سامانه Salamat.gov.ir در كشور عبارت است از 7 ميليون 678 هزار و 980 نفر هستند، از اين تعداد 1 ميليون و 194 هزار و 273 نفر نيازمند پيگيري و 265 هزار و 444 نفر احتياج به پيگيري فوري داشتند.
رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري و سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد بيان كرد: 16 هزار و 206 مورد معادل 20.51 درصد پيگيري براساس سامانه خوداظهاري در استان صورت گرفت، همچنين 3 هزار و 453 نفر در اين استان نيز مورد پيگيري فوري قرار گرفتند.
مهندس جزايري اضافه كرد: چهارمحال و بختياري 55.58 درصد خوداظهاري‌ها را پيگيري كرده است.
وي گفت: تعداد افرادي كه تا تاريخ پنجم فروردين‌ماه توسط عوامل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد غربالگري شدند 756 هزار و 2 نفر هستند.