۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1399/01/13 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG_20200322_014447_502CCC.jpg
براي قطع يكي از مهم‌ترين زنجيره‌هاي انتقال كرونا، مردم سيزده‌بدر را در خانه‌هايشان بمانند
وبدا; معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و رئيس كارگروه آموزش، پيشگيري و مقابله با بيماري كوويد19 گفت: فردا روز بسيار حساس و سرنوشت‌سازي است، اگر همه دست به دست هم دهيم و از خانه‌هايمان بيرون نرويم يكي از مهم‌ترين زنجيره‌هاي انتقال كرونا ويروس قطع و اين بيماري در آينده نزديك كنترل مي‌شود.
به گزارش وبدا; دكتر اكبر سليماني امشب در برنامه تلويزيوني آرنگ بهار صدا و سيماي مركز چهارمحال و بختياري افزود: حتي اگر يك نفر از جمعيت حدود يك ميليون نفري چهارمحال و بختياري هشدارها درخصوص كرونا و لزوم در خانه ماندن را رعايت نكند به ديگران نيز آسيب مي‌زند.
وي تاكيد كرد: آسيب به ديگران مصداق تهديد سلامت عمومي و جرم است كه پيگرد قانوني دارد، حال اگر اين تهديد سلامت عمومي منجر به بيمار شدن فرد و يا حتي مرگ كسي شود قتل محسوب خواهد شد.
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و رئيس كارگروه آموزش، پيشگيري و مقابله با بيماري كوويد19 عنوان كرد: شيوع كرونا اين روزها چندان بد هم نيست، اين موقعيت مي‌تواند به يك فرصت تبديل شود تا كنار خانواده باشيم، مطالعه كنيم، آموزش ببينيم و...
دكتر سليماني خاطرنشان كرد: از مردم تقاضا مي‌شود نگران بيماري كرونا نباشند، اگر هر كسي موارد بهداشتي را به خوبي رعايت كند هيچ اتفاقي برايش رخ نخواهد داد.