۱۴۰۳ جمعه ۲۸ ارديبهشت
1399/01/13 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/unnamedCCC.jpg
غربالگري 94 درصد جمعيت چهارمحال و بختياري در بحث بيماري كوويد19

وبدا; رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري و سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: 94 درصد جمعيت استان درخصوص بيماري كوويد19غربالگري شدند.
به گزارش وبدا; مهندس سيد راشد جزايري، افزود: 934 هزار نفر از جمعيت چهارمحال و بختياري در بحث كروناويروس غربالگري شدند و اين استان موفق شد در اين زمينه رتبه دو كشوري را كسب كند.
وي ادامه داد: عملكرد دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در پيگيري خوداظهاري ثبت شده از سوي مردم درخصوص كروناويروس در بين دانشگاه‌هاي علوم پزشكي سراسر كشور 70.84 است.
رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري و سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد درخصوص ميزان غربالگري به تفكيك شهرستان‌هاي استان، عنوان كرد: در شهرستان‌هاي اردل، بن، سامان، كيار و كوهرنگ بيش از 100 درصد جمعيت غربالگري شدند.
مهندس جزايري اضافه كرد: همچنين 99.57 درصد جمعيت شهرستان بروجن، 99.82 درصد جمعيت شهرستان فارسان، 94 درصد جمعيت شهرستان لردگان و 94 درصد شهرستان شهركرد غربالگري شدند.