۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1399/01/15 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/5141933ccccc.jpg
چهارمحال و بختياري موفق به كسب رتبه اول كشوري ميزان غربالگري بيماري كوويد 19 جمعيت تحت پوشش گرديد
وبدا؛ رئيس دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري از كسب رتبه اول اين دانشگاه در ميزان غربالگري بيماري كوويد 19 جمعيت تحت پوشش خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر مجيد شيراني افزود: بدون شك موفقيت حاصل شده بواسطه زحمات شبانه روزي همه تلاشگران عرصه سلامت مي باشد.
وي تصريح كرد: خدمات شبانه روزي و بدون وقفه، حتي در ايام تعطيلات نوروز، همكاران صديق و پرتلاش شبكه هاي 9 گانه استان در قالب 1000 تيم دو نفره مراقبتي و 500 ناظر و پشتيبان ومسئول كميته هاي استاني و شهرستاني درحوزه بهداشت امروز موجب گرديد تا نام دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و استان چهارمحال و بختياري در صدر استان هاي پيشتاز در امر مقابله با بيماري نوپديد كوويد 19 خوش بدرخشدـ
رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان خاطر نشان كرد: با مشاركت خوب مردم و همكاري دست اندركاران امر سلامت و كادر بهداشتي و درماني، تاكنون بيش از 95 درصد جمعيت استان غربالگري شده اند.
دكتر شيراني، در ادامه از 2 تا 3 درصد جمعيتي كه به تلفن 4030 جواب ندادن خواست تا به اين شماره تماس پاسخ و يا به سامانه خود ارزيابي به آدرس : salamat.gov.ir مراجعه نمايند.
وي اضافه كرد: يكي از دلايل عمده آمار پايين تر مبتلايان به كرونا در استان نسبت به كشور، شركت جمعيت حداكثري در طرح غربالگري و شناسايي به موقع بيماران جديد و تحت مراقبت و قرنطينه قرار دادن آنها مي باشد.
دكتر شيراني گفت: در راستاي ادامه اين روند دانشگاه علوم پزشكي استان تصميم دارد تا مرحله جديد غربالگري براي افراد پر خطر مانند مبتلايان به فشار خون، سرطان، ديابت و ... كه سطح ايمني آنها پايين است، آغاز نمايد كه در اين زمينه نيز استان در سطح كشور پيش رو بوده و اميدوار هستيم، بتوانيم بعنوان الگو براي سراسر كشور عمل نمائيم.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان در پايان از نماينده معزز ولي فقيه در استان و امام جمعه شهركرد ، استاندارمحترم و مديران ارشد استاني، مديران و عوامل اجرايي، گزارشگران صدا وسيما، اصحاب رسانه ، فعالين شبكه هاي اجتماعي و فضاي مجازي استان در راستاي حمايت و همكاري در امر مديريت بحران، اطلاع رساني و آموزش تقدير نمود.