۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1399/01/17 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/jazayeriCCCCCCCCCCCCC.jpg
شهركرد، لردگان، بروجن و فارسان با بيشترين آمار مبتلايان به كرونا
وبدا; رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري و سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: بر طبق آمار رسمي بيماري كرونا در استان كه به تفكيك شهرستان‌هاي مختلف اعلام شد، چهار شهرستان شهركرد، لردگان، بروجن و فارسان بالاترين ميزان مبتلايان را ثبت كردند.
به گزارش وبدا; مهندس سيد راشد جزايري با اشاره به اينكه خوشبختانه آمار ابتلا به كوويد19 همچنان در شهرستان كوهرنگ صفر است، افزود: تعداد مبتلايان در شهرستان سامان يك نفر، شهرستان بن 3 نفر، شهرستان شهركرد 67 نفر و شهرستان فارسان 16 نفر به ثبت رسيد.
وي ادامه داد: همچنين آمار افراد مبتلا به كرونا ويروس در شهرستان اردل 2 نفر، در شهرستان كيار 4 نفر، در شهرستان بروجن 16 نفر و در شهرستان لردگان 39 نفر بود.
رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري و سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد عنوان كرد: با اضافه شدن 11 مورد قطعي و مثبت ابتلا به بيماري كرونا در استان آمار نهايي مبتلايان تا امروز به 148 تن رسيد، از اين تعداد متاسفانه 18 نفر جان خود را از دست دادند و 102 نفر نيز با بهبود علائم باليني مواجه شدند.
جزايري تاكيد كرد: 100 درصد جمعيت چهارمحال و بختياري غربالگري كوويد19 شدند.