۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1399/01/23 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/jazayrrCC.jpg
فعاليت 59 دندان‌پزشك در 86 واحد دندانپزشكي مراكز خدمات جامع سلامت شهري و روستايي تابعه مركز بهداشت استان چهارمحال و بختياري

وبدا; رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري و سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ضمن تبريك روز دندانپزشك (23 فروردين ) گفت: در راستاي اجراي برنامه هشتم طرح تحول سلامت در حال حاضر 59 نفر دندان‌پزشك در 86 واحد دندان پزشكي در مراكز خدمات جامع سلامت شهري و روستايي تابعه حوزه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي استان چهارمحال و بختياري مشغول به كار هستند.
به گزارش وبدا; مهندس سيد راشد جزايري افزود: دندان پزشكان شاغل در مراكز خدمات جامع سلامت در قالب رسمي، طرح، پيام آور و قراردادي در راستاي اجراي برنامه كشوي تحول سلامت دهان و دندان پزشك خانواده ( با اولويت ارائه خدمت به گروه هدف ) در مناطق مختلف استان چهارمحال و بختياري مشغول به كار هستند.
وي ادامه داد: اين دندان‌ پزشكان در واحدهاي دندانپزشكي مراكز خدمات جامع سلامت شهري و روستايي در شهرستان‌هاي نه گانه استان تحت پوشش حوزه معاونت بهداشتي دانشگاه ارائه خدمت مي‌نمايند.
رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري و سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ادامه داد: اين تعداد دندان پزشك به غير از دندان پزشكان شاغل در مراكز و مطب‌هاي خصوصي هستند.
جزايري عنوان كرد: در 86 مركز ذكر شده خدمات دندان پزشكي سطح 2 به گروه هدف (مادران باردار و شيرده و كودكان زير 14 سال) با دفترچه بيمه روستايي، به صورت رايگان ارائه مي‌شود.
وي خاطرنشان كرد: خدمات دندان پزشكي سطح 2 شامل خارج كردن دندان، پُر كردن دندان (ترميم يك سطحي _ دو سطحي و سه سطحي آمالگام و كامپوزيت ) جرم گيري و بروساژ است.
رئيس مركز بهداشت چهارمحال و بختياري و سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد تاكيد كرد: خدمات دندان‌پزشكي ذكر شده براي ساير افراد و ساير دفترچه‌‌ها براساس تعرفه‌هاي مصوب صورت مي‌گيرد.