۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1399/01/24 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/image_2018_11_21-13_13_32_461_PyECCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
اقدامات ستاد امر به معروف و نهي از منكر دانشگاه علوم پزشكي شهركرد درسال 98
وبدا; معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد به تشريح اقدامات ستاد امر به معروف و نهي از منكر دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در سال 98 پرداخت.
به گزارش وبدا; دكتر عبدالمجيد فدايي با اشاره به تشكيل 8 جلسه ستاد امر به معروف و نهي از منكر با حضور رياست و اعضاي ستاد با بيش از 70 مصوبه، افزود: برگزاري نشست‌هاي آموزشي و توجيهي جهت مديران، رابطين ستاد امر به معروف و نهي از منكر و عفاف و حجاب دانشگاه در واحدهاي تابعه و طلايه‌داران معروف باحضور رياست محترم دانشگاه در ارديبهشت ماه و هفته امر به معروف و نهي از منكر ازجمله اين اقدامات است.
معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد با اشاره به اينكه ارتباط و تعامل با دبيرخانه طرح تقويت مباني اعتقادي و شبهه زدايي ديني، شركت در جلسات اين طرح، همچنين ارتباط و تعامل با ستاد احياء استان و شركت در جلسات و پيگيري و اجراي مصوبات از ديگر اقدامات صورت گرفته در سال گذشته است، ادامه داد: سازماندهي طلايه داران امر به معروف و نهي از منكر دانشگاه در كليه واحدها و صدور ابلاغ، برگزاري جلسات و كلاس‌هاي توجيهي و آموزشي در دانشگاه و شركت ياوران معروف در جلسات آموزشي سازمان تبليغات اسلامي استان با تدريس اساتيد طرح تقويت مباني اعتقادي نيز در سال گذشته انجام گرفت.
دكتر فدايي عنوان كرد: بيش از 10 همايش، كارگاه و نشست آموزشي با موضوعات امربه معروف و نهي از منكر، عفاف و حجاب، ازدواج سالم و خانواده، فضاي مجازي، رسانه، مهدويت، اخلاق اداري، بيانيه گام دوم انقلاب، سبك زندگي اسلامي با حضور اساتيد و سخنرانان مجرب كشوري و استاني از قبيل آيت الله ميرباقري، دكتر عزيزي، حجت الاسلام سيد سليماني، دكتر باغشني، دكتر بسيج و... براي مديران، اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي در دانشگاه و كليه واحدهاي تابعه با ثبت امتياز ضمن خدمت جهت شركت كنندگان در همايش‌ها ، كارگاه‌ها و نشست‌ها برگزار شد.
وي با بيان اينكه پيوست اجرايي جهت بيانيه گام دوم انقلاب و تشكيل كميته‌ها و كارگروه‌هاي تخصصي در دانشگاه بر اساس 7 موضوع ترسيم شده در بيانيه گام دوم انقلاب نيز در سال 98 انجام گرفت، خاطرنشان كرد: مكاتبات متعدد اداري و پيگيري و ارسال مصوبات به واحدهاي مربوطه در بحث اجراي مصوبات و رعايت آيين‌نامه‌هاي پوشش حرفه‌ايي و عفاف و حجاب، شركت در جلسات داخلي شوراهاي امر به معروف واحدهاي تابعه، شركت در نشست آموزشي و توجيهي مسئولين دبيرخانه‌هاي ستادهاي امر به معروف و نهي از منكر دانشگاه‌هاي علوم پزشكي در مشهد مقدس، بازديد از مراكز تابعه دانشگاه و ارزيابي وضعيت اجراي مصوبات ستاد امربه معروف در واحدها و تاكيد بر برگزاري جلسات و نشست‌هاي مرتبط با بيانيه نيز در سال گذشته صورت گرفت.
معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد اضافه كرد: پيگيري و انجام هماهنگي‌ها و مكاتبات لازم با واحدهاي تابعه و انجام تبليغات جهت شركت پرسنل واحدهاي دانشگاه و مديران دانشگاه در نشست طرح تقويت مباني اعتقادي و شبهه زدايي در مصلاي حضرت امام به ميزباني دانشگاه به عنوان رابط دانشگاه با دبيرخانه طرح و ارسال اطلاعات و ليست حضور و غياب به واحد آموزش جهت درج امتياز از ديگر اقدامات صورت گرفته در سال 98 بودند.
دكتر فدايي يادآور شد: تهيه بانك جامعه اطلاعاتي از وضعيت امر به معروف و نهي از منكر در دانشگاه و تشكيل شوراهاي تابعه، تعداد رابطين ستاد، واحدهاي تابعه، تعداد ياوران و طلايه‌داران معروف در دانشگاه و بارگذاري كليه مستندات فعاليت‌ها در سامانه عملياتي و بارگذاري ساير فعاليت‌هاي فصلي و ماهيانه شش ماهه اول امر به معروف و نهي از منكر و كسب حداكثر امتياز پيش بيني شده نيز در سال گذشته انجام گرفت.
وي اجرا و انجام برنامه ابلاغي وزارتخانه در موضوع امر به معروف و نهي بر اساس برنامه سامانه عملياتي و بارگذاري در سامانه را از ديگر اقدامات ستاد امر به معروف و نهي از منكر دانشگاه علوم پزشكي در سال 98 عنوان كرد.