۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1399/01/25 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/DSC_0842 - CopyCCCCCCCC.JPG
تشريح اقدامات مقابله با كرونا ويروس در شهرستان بن
وبدا; سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان بن اقدامات صورت گرفته از ابتداي شيوع كرونا در شهرستان بن را تشريح كرد.
به گزارش وبدا; اسماعيل فتاح‌پور افزود: همزمان با شيوع بيماري كرونا در كشور و همچنين در استان چهارمحال و بختياري، اقدامات مقابله زيادي در شهرستان بن انجام گرفت، اين تصميمات در دو كميته شهرستاني كوويد19 اتخاذ شدند.
وي ادامه داد: مكاتبه با دفاتر ائمه جمعه شهرهاي بن و وردنجان، مكاتبه با حوزه علميه خواهران شهرستان و مكاتبه با سازمان تبليغات اسلامي جهت معرفي روحانيوني كه از قم به شهرستان سفر كرده بودند صورت گرفت.
سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان بن با اشاره به ارائه آموزش به گروه‌هاي هدف در شهرستان، ادامه داد: در همين راستا به كليه پرسنل ستادي، پزشكان، مراقبين سلامت و... آموزش‌هايي درخصوص كرونا ويروس ارائه شد، همچنين فيلم‌هاي آموزشي تهيه و از طريق تلويزيون مراكز درماني براي جامعه هدف پخش شد، در اقدامي ديگر پوسترهاي سه گام كليدي كروناويروس، CDهاي آموزشي نحوه شستشوي دست‌ها، نصب بنر در كليه مراكز خدمات جامع سلامت و نصب بنر اطلاع‌رساني كرونا در ساير ادارات شهرستان بن انجام گرفت.
فتاح‌پور با بيان اينكه طي همين مدت كميته‌هاي 9گانه پيشگيري كروناويروس در شهرستان بن تشكيل مي‌شد، عنوان كرد: تحويل تجهيزات حفاظت فردي به پرسنل مراكز خدمات جامع سلامت، خانه‌هاي بهداشت و نيروهاي ستادي از ديگر اقدامات صورت گرفته در شهرستان بود.
وي به برپايي ايستگاه‌هاي كنترل و تب‌سنجي در سه نقطه يان‌چشمه، آزادگان و وردنجان اشاره و خاطرنشان كرد: همچنين تيم‌هاي مرتبط با بسيج ملي كرونا شامل تيم‌هاي مراقبت، تيم مداخلات سالم‌سازي محيط، بسيج ادارات و تيم كنترل مبادي ورودي طي مدت شيوع ويروس كرونا تشكيل شدند.
سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان بن بيان كرد: گندزدايي معابر عمومي و نقاطي مثل بوستان‌ها، پارك‌ها و... تحت نظارت شبكه بهداشت و درمان، توسط نيروهاي مقاومت بسيج، شهرداري‌ها و دهياري‌ها همچون ساير نقاط كشور و استان انجام شد.
فتاح‌پور با تاكيد بر برگزاري مانور گام دوم فاصله‌گذاري اجتماعي يا هوشمند همزمان با ساير نقاط استان چهارمحال و بختياري، اضافه كرد: تيم‌هاي متشكل از بهداشت محيط، تعزيرات حكومتي، اتاق اصناف و صنعت، معدن و تجارت شهرستان بر بازار نظارت كرده و درصورتي كه صنفي كد رهگير دريافت نكرده باشد يا موازين بهداشتي را رعايت نكند، با آن برخورد مي‌شود.
وي تصريح كرد: غربالگري كوويد19 دو مرتبه براي 100 درصد جمعيت شهرستان بن انجام گرفته است، بار دوم غربالگري با محوريت گروه‌هاي پرخطر صورت گرفت.
سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان بن بيان كرد: تيم‌هاي واكنش سريع شهرستان نسبت به مراقبت از موارد مثبت شناسايي شده در شهرستان و انجام اقداماتي مثل گندزدايي محيط، آموزش چهره به چهره و... اقدام كردند.
فتاح‌پور خاطرنشان كرد: تامين دارو براي بيماران سرپايي از ديگر اقدامات صورت گرفته در شهرستان بن است.