۱۴۰۳ جمعه ۲۱ ارديبهشت
1399/01/26 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG_20200414_000935_890.jpg
تحويل سومين محموله كمك‌هاي اتاق بازرگاني چهارمحال و بختياري به بيمارستان‌هاي استان
وبدا; معاون توسعه مديريت، منابع و برنامه ريزي دانشگاه علوم پزشكي از تحويل سومين محموله كمك‌هاي اتاق بازرگاني، معادن و كشاورزي چهارمحال و بختياري به بيمارستان‌هاي استان خبر داد.
به گزارش وبدا; دكتر علي ضامن صالحي فرد افزود: تاكنون بيش از 1 ميليارد و 300 ميليون تومان كمك‌هاي بهداشتي و درماني جهت مبارزه با ويروس كويد 19 در سه مرحله به بيمارستان‌هاي استان ارسال شده است.
وي ادامه داد: كمك‌هاي اهدايي شامل 10 هزار عدد دستكش معاينه معادل ده كارتن و 450 عدد شيلد صورت بود كه در سومين مرحله به بيمارستان‌هاي چهارمحال و بختياري تحويل شد.
معاون توسعه مديريت، منابع و برنامه ريزي دانشگاه علوم پزشكي خاطرنشان كرد: محموله اول تجهيزات پزشكي اهدايي از طرف اتاق بازرگاني شامل 5 قلم تجهيزات پزشكي يكبار مصرف بود كه بين بيمارستان‌هاي دولتي و خصوصي استان توزيع شد.
دكتر صالحي فرد اضافه كرد: دومين محموله اهدايي اتاق بازرگاني نيز شامل 5000 عدد ماسك N 95 بود كه در 12 بيمارستان چهارمحال و بختياري توزيع شد.