۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1399/01/28 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/img_20200414_000935_890c.jpg
ركورد شكني بيمارستان ولي عصر بروجن (عج) در جابه جايي ايمن بيمار و انتقال دستگاه و خدمات سي تي اسكن
وبدا؛ معاون توسعه مديريت منابع و برنامه ريزي دانشگاه عوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري، از ركورد شكني مركز آموزشي و درماني ولي عصر (عج) بروجن خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر علي ضامن صالحي فرد در بازديد از اين مركز درماني آموزشي افزود: طي اطلاع رساني هاي قبلي قرار بود دستگاه سي تي اسكن از ساختمان قديمي به ساختمان جديد در زمان پنج روزه انجام شود.
وي تصريح كرد: به لحاظ نقش كليدي سي تي اسكن در تشخيص بيماري كرونا و ساير موارد درماني، مجموعه بيمارستان بروجن و دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، بر آن شدند اين مدت به حداقل برسد.
به گفته وي، جابجايي سي تي اسكن شامل اجراي زير ساختها شامل تابلوهاي برق و اسپليترهاي خنك كننده، تجهيزات جانبي، اصلي و دستگاه تصوير برداري سي تي اسكن بود كه در قالب دو تيم حرفه اي با مديريت مجموعه مسئولان بيمارستان و پيگيري هاي مداوم رياست دانشگاه و معاونت هاي ذيربط در كمترين زمان ممكن انجام شد.
دكتر صالحي فرد افزود: در حالي كه بخش راديولوژي درمحل اصلي به خدمات خود ادامه مي داد جابجايي دستگاه سي تي اسكن مولتي اسلايس اين مركز در 36 ساعت كار مداوم شبانه روزي و بي وقفه انجام شد كه در نوع خود ركورد محسوب مي شود.
وي خاطر نشان كرد: پيشتر جابجايي بيماران به ساختمان جديد نيز در 6 ساعت انجام شده بود كه به لحاظ جابجايي 12 بيمار انتوبه و نيازمند مراقبت ويژه از مجموع 110 بيمار منتقله بصورت ايمن ركورد جابجايي ايمن نيز به اين مركز آموزشي و درماني تعلق گرفته بود.
معاون توسعه مديريت منابع و برنامه ريزي دانشگاه علوم پزشكي استان گفت: دستگاه سيتي اسكن بروجن از بروزترين و مجهزترين دستگاههاي سي تي كشور مي باشد كه سال 1396 راه اندازي شده بود.
گفتني است، بازديد از مركز آموزشي و درماني ولي عصر (عج) بروجن در بيست و هشتمين روز از فروردين ماه 99 با حضور حجت الاسلام و المسلمين دكتر جعفري نماينده منتخب شهرستان بروجن در مجلس شوراي اسلامي وحجت الاسلام و المسلمين دكتر باغشني مسئول نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد انجام شد.