۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1399/02/11 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/img_20200322_014447_502ccccc.jpg
پيام تبريك سرپرست معاونت آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد به مناسبت روز معلم
وبدا; سرپرست معاونت آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در پيامي روز معلم را به كليه اساتيد، كادر آموزشي و فعالان حوزه آموزش در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد تبريك گفت.
به گزارش وبدا; در متن پيام تبريك دكتر اكبر سليماني به مناسبت روز معلم آمده است:
دوازدهم ارديبهشت ماه هر سال با نام زنان و مردان بزرگي نامگذاري شده است كه ايثار را معنا مي‌كنند.
روز معلم يادآور جايگاه والاي علم و معرفت است كه در تفكر دين مبين اسلام و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران مقامي رفيع و والا دارد.
تعالي، رشد و توسعه هر جامعه در گرو آموزش و پرورش صحيح در آن جامعه است، اين مهم زماني كه با فضايل اخلاقي و تهذيب نفس درمي‌آميزد انسان ساز مي‌شود، مسيري كه به همت استادان در دانشگاه‌ها و معلمان در مدارس به خوبي به منصه ظهور رسيده است تا نسلي شايسته براي پيشبرد اهداف ميهن اسلامي ايران پرورش يابد و در سايه ولايت، به الگويي براي كشورهاي مستقل و مقتدر در جهان تبديل شويم.
بنده به نوبه خود ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استاد شهيد دكتر مرتضي مطهري، فرارسيدن هفته معلم را حضور همه اساتيد، اعضاي هيأت علمي و كادر آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد تبريك عرض كرده و توفيق روزافزون اين عزيزان را از خداوند متعال خواستارم.