۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۰ ارديبهشت
1399/03/02 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG_20200430_000059_758C.jpg
مستكبران جهان بدانند سرزمين قدس شريف عضو جدانشدني جهان اسلام است

وبدا; معاون توسعه مديريت منابع و برنامه‌ريزي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، گفت: مستكبران جهان بدانند سرزمين قدس شريف عضو جدانشدني جهان اسلام است و روز قدس روز مظلومان و مستضعفان تاريخ امروز بشريت است.
به گزارش وبدا، دكتر علي‌ضامن صالحي‌فرد افزود: روز قدس، سمبل مقاومت در برابر سياست‌هاي ظالمانه رژيم دژخيم صهيونيسم است.
معاون توسعه مديريت منابع و برنامه‌ريزي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ادامه داد: رژيم كودك‌كش و غاصب صهيونيستي نطفه نحس استكبار جهاني بوده كه با خوي دژخيمانه‌اش سال‌هاي سال است در ميان امت‌هاي اسلامي به جنايت عليه بشريت مي‌پردازد و متاسفانه كشورهاي جهان به‌ويژه كشورهاي عربي در برابر اين رفتارهاي وحشيانه سكوت كرده‌اند تا مبادا منافع‌شان به خطر بيوفتد.
وي تاكيد كرد: روز قدس پرچم برافراشته حمايت از مظلومان تاريخ است كه سال به سال اين روز از سوي آزادي‌خواهان جهان چه آن‌هايي كه مسلمانند و چه آزادگان ديگر اديان و ملل پررنگ‌تر و گسترده‌تر گرامي داشته مي‌شود و هيچ چيز حتي شيوع يك بيماري مرموز و منحوس نيز نمي‌تواند انزجار ملت‌هاي خداجو و ظلم‌ستيز را از جنايات رژيم جعلي صهيونيست بكاهد.
صالحي‌فرد خاطرنشان كرد: مستكبران بر اين باورند امسال به سبب شيوع ويروس كرونا خللي در صفوف دشمن‌شكن امت مؤمن و مسلمان در حمايت از ملت و مردم مظلوم فلسطين ايجاد مي‌شود، غافل از آنكه امت خداجو
غاصبان قدس را به نحوي كه امكان داشته باشد دنبال كرده و تا آزادي قدس عزيز اولين قبله‌گاه مسلمانان از پاي نخواهند نشست.
معاون توسعه مديريت منابع و برنامه‌ريزي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، اضافه كرد: پزشكان، پرستاران، كادر درماني و بهداشتي و همه آناني كه در جبهه سلامت در حال انجام خدمت به مردم و ملت شريف ايران هستند، ضمن محكوم كردن جنايات اسرائيل قاصب، تا آخرين توانشان در مسير تحقق آرمان‌هاي بنيان‌گذار جمهوري اسلامي ايران در حمايت از برادران و خواهران مسلمانشان در فلسطين ايستاده‌اند و منتظر روزي هستند تا همراه ديگر مسلمانان جهان در مسجدالاقصي نماز وحدت به جاي آورند.
تعداد بازدید: 189