۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1399/03/25 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2020-06-13_22-13-06.jpg
توزيع بسته‌هاي بهداشتي در خوابگاه‌هاي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
وبدا؛ سرپرست معاونت فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: اولين مرحله بسته‌هاي بهداشتي پيشگيري از كرونا در خوابگاه‌هاي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد توزيع شد.
به گزارش وبدا؛ دكتر شهرام طهماسبيان افزود: بسته‌هاي بهداشتي توزيع شده در بين دانشجويان خوابگاهي شامل اقلامي همچون ماسك، دستكش و بروشور آموزشي بودند.
سرپرست معاونت فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ادامه داد: همچنين آموزش‌هاي لازم درخصوص بيماري كرونا، شيوه‌هاي انتقال اين بيماري، روش‌هاي حفاظت فردي، استفاده از تجهيزات بهداشتي و... به دانشجويان و خدمه مستقر در خوابگاه‌ها ارائه شد و از دانشجويان تب‌سنجي به عمل آمد.
وي خاطرنشان كرد: كانون‌هاي دانشجويي هلال احمر، جهادي انصارالمهدي (عج) و سلامت دانشگاه علوم پزشكي شهركرد در كنار معاونت فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه در امر توزيع بسته‌ها بهداشتي و آموزش پروتكل‌ها به دانشجويان مشاركت داشتند.