۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1399/04/07 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/unnamedCCCCCCCCCCCCC.jpg
وجود 61 مركز درمان سوء‌مصرف مواد مخدر تحت نظر دانشگاه علوم پزشكي در چهارمحال و بختياري
وبدا; كارشناس درمان اعتياد دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از وجود 61 مركز درمان سوء‌مصرف موادمخدر (مراكز متادون درماني) تحت نظارت دانشگاه علوم پزشكي در چهارمحال و بختياري خبر داد.
به گزارش وبدا; ارژنگ فريدوني افزود: اين مراكز با تيمي متشكل از پزشك، پرستار و روانشناس در جهت درمان اختلالات ناشي از مصرف موادمخدر توسط افراد فعاليت مي‌كنند.
كارشناس درمان اعتياد دانشگاه علوم پزشكي شهركرد خاطرنشان كرد: درمان در مراكز تحت نظر دانشگاه علوم پزشكي شامل درمان‌هاي دارويي و روان‌درماني است .
وي اضافه كرد: فعاليت مراكز درمان سوء‌مصرف موادمخدر به صورت سرپايي و براي مردان و زنان انجام مي‌پذيرد .
فريدوني تاكيد كرد: اين مراكز تحت نظارت دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و مطابق پروتكل‌هاي درماني وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي فعاليت دارند.