۱۴۰۳ يکشنبه ۲۳ ارديبهشت
1399/04/15 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG_20200705_001002.jpg
كادر آزمايشگاهي در چهارمحال و بختياري در تشخيص كرونا خوش درخشيدند
وبدا؛ رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: منضبط ‌ترين و بهترين آزمايشگاه‌ها كشور در استان چهارمحال و بختياري قرار دارند كه در بحث كرونا و تشخيص به موقع بيماري در كمترين زمان ممكن خوش درخشيدند.
به گزارش وبدا؛ دكتر مجيد شيراني در جمع خانواده‌ه‌هاي شاغلين آزمايشگاهي تشخيص كرونا در چهارمحال و بختياري، افزود: 4 ماه است كه درگير بيماري كرونا هستيم و همگان در جريان سختي‌ها و مشقاتي كه طي اين مدت بر دوش دانشگاه علوم پزشكي و مجموعه بهداشت و درمان قرار گرفت هستند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ادامه داد: اكثريت مردم قدردان ارزش كار دانشگاه و حوزه درمان هستند، بگذريم كه عده‌اي ناآگاه در حق مجموعه بهداشت و درمان بي‌انصافي‌هايي دارند.
وي عنوان كرد: مجموعه آزمايشگاه در بحث شيوع بيماري كرونا زحمات فراواني كشيد و كار بسيار تاثيرگذاري انجام داد، همكاران در بخش‌هاي آزمايشگاه انسان‌هايي مقيد و مؤثري هستند كه به جامعه خدمات فراواني ارائه مي‌كنند.