۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1399/04/17 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/dr mohamadi.jpeg
وبدا؛ معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري گفت، شركت هاي توزيع كننده دارو و تجهيزات پزشكي ملزم به ارائه كد irc محصول توزيعي خود هستند.
به گزارش وبدا به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و دارو؛ دكتر رضا محمدي با اعلام اين خبر افزود: دانشگاه ها و داروخانه ها مي توانند كد irc محصول دريافتي خود را از شركت هاي توزيعي دريافت كنند.
وي تصريح كرد: احراز كد irc روشي مطمئن در شناسايي فراورده هاي دارويي و تجهيزات داراي مجوز از سازمان غذا و دارو است.
دكتر محمدي با بيان اينكه، جهت دستيابي به كد irc دو روش كلي وجود دارد افزود: اولين روش استفاده از نرم افزار تلفن همراه TTAC سازمان غذا و دارو است كه كاربران مي توانند با مراجعه به كاتالوگ فراورده و اسكن شناسه دو بعدي موجود بر روي محصول به كد irc دست پيدا كنند.
وي، روش دوم را مراجعه به سامانه اطلاعات دارويي كشور به آدرس irc.fda.gov.ir/nfi عنوان كرد و اظهار داشت: با جستجوي نام برند يا نام ژنريك دارو در اين سامانه مي توان كد irc را استخراج كرد.