۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1399/04/17 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/tahmasebiyanC.jpeg
توسعه زيرساخت‌هاي دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
وبدا; سرپرست معاونت فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: در ديدار با مديركل دانشجويي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي درخصوص توسعه زيرساخت‌هاي دانشجويي در دانشگاه علوم پزشكي شهركرد تصميمات مناسبي اتخاذ شد.
به گزارش وبدا; دكتر شهرام طهماسبيان در خصوص ديدار با مديركل دانشجويي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي كه در تاريخ 17 تير 99، در دفتر مديركل دانشجويي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي برگزار شد، افزود: در اين نشست قول‌هاي مساعدي جهت توسعه زيرساخت‌هاي دانشجويي دانشگاه داده شد و اعتبار مناسبي به دانشگاه اختصاص يافت.
سرپرست معاونت فرهنگي و امور دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، افزود: در اين ديدار كه با حضور مديرفرهنگي و مدير روابط عمومي اين معاونت برگزار شد، در خصوص اعتبارات سلف‌سرويس دانشگاه، خوابگاه متاهلين، زيرساخت‌هاي ورزشي اين دانشگاه و آمادگي استان براي ميزباني مسابقات ورزشي دانشجويي در سال آينده بحث و تبادل نظر شد.
وي ادامه داد: در نهايت اين ديدار با قول مساعد مديركل دانشجويي وزارتخانه درخصوص اختصاص اعتبار براي تكميل و تجهيز سلف‌سرويس، تخصيص اعتبار جهت مجموعه فرهنگي دانشگاه در شهرستان كوهرنگ و تامين اعتبار براي تعمير و تجهيز خوابگاه متاهلين دانشگاه به پايان رسيد.