۱۴۰۳ جمعه ۲۸ ارديبهشت
1399/05/13 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/18-10-24-152380000CCCCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
ديدار اعضاي هيأت مديره خانه مطبوعات با رئيس و مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد
وبدا؛ مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از ديدار اعضاي هيأت مديره خانه مطبوعات استان چهارمحال و بختياري با رياست دانشگاه علوم پزشكي شهركرد و مدير روابط عمومي دانشگاه خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سيد علي درخشان افزود: اين ديدار مورخ 13 مردادماه 99 با محوريت تعامل و همكاري بيش از پيش بين رسانه‌هاي چهارمحال و بختياري و مجموعه بهداشت و درمان استان صورت گرفت.
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ادامه داد: در اين جلسه با اهداي لوح تقدير از سوي اعضاي هيأت مديره خانه مطبوعات از تلاش‌هاي رئيس، معاونان و مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد به نمايندگي از كادر بهداشت و درمان تقدير به عمل آمد.
وي ادامه داد: همچنين در ادامه ديدار رياست دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از اعضاي هيأت مديره خانه مطبوعات استان چهارمحال و بختياري به نمايندگي از اصحاب محترم رسانه، به مناسبت فرارسيدن 17 مردادماه، روز خبرنگار با اهدا گل تجليل كرد.
درخشان خاطرنشان كرد: در ديدار اعضاي هيأت مديره خانه مطبوعات رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد بر همكاري و تعامل دوسويه و لزوم گسترش فعاليت رسانه‌هاي مختلف استان در امر آموزش و اطلاع‌رساني درخصوص بيماري كرونا تاكيد شد.