۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1399/06/12 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/8W4A7731CCCCCCCC.JPG
با بروز علايم سرماخوردگي اصول خودمراقبتي و قرنطينگي را رعايت نمائيد
وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري گفت: با توجه به اينكه در فصل تابستان سرماخوردگي كمتر مي باشد افراد با بروز علايم سرماخوردگي احتمال ابتلا به كرونا را بدهند و ضمن رعايت خودمراقبتي، استراحت، اصول قرنطينگي را رعايت نمايند.
به گزارش وبدا؛ دكتر فريدون رحماني در گفت و گوي بخش خبري 20 مركز چهارمحال و بختياري ضمن تشريح آخرين وضعيت شيوع بيماري كوويد_19 استان بر ضرورت تداوم رعايت پروتكل هاي بهداشتي تاكيد نمود.
وي تصريح كرد: نسبت به 6 ماه گذشته استان در بدترين وضعيت شيوع بيماري كوويد 19 قرار گرفته و همچنان نگراني از بدتر شدن وضعيت طي هفته هاي آينده وجود دارد.
دكتر رحماني افزود: با توجه به برگزاري مجالس عروسي در تعطيلات پيش از آغاز ماه محرم، با افزايش تعداد مبتلايان به كرونا مواجه هستيم و اين درحالي است، كه اكثر مبتلايان بستري، مسن سالاني هستند كه از منزل خارج نشده و توسط ناقلين بدون علامت يا بدون علامت گرفتار بيماري كرونا شده اند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي استان يادآور شد، ناقلين بدون علامت يا با علايم خفيف و خطر جدي انتقال ويروس از طريق اين افراد به مسن سالان و افراد داري بيماري زمينه اي در خانواده ها بر لزوم خودداري جوان تر ها از خيابان گردي، برگزاري محافل دوستانه و حضور در رستوران ها بدون توجه به ضرورت رعايت پروتكل هاي بهداشتي مي افزايد.