۱۴۰۳ يکشنبه ۲۳ ارديبهشت
1399/06/13 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG_20200322_014447_502CCCCCCCCCC.jpg
برگزاري سلسله وبينار كوويد-19با رويكرد تشخيص، پيشگيري و درمان
وبدا؛ معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از برگزاري سلسله وبينارهاي اين معاونت با همكاري دانشكده فن آوري‌هاي نوين خبرداد.
به گزارش وبدا؛ دكتر اكبر سليماني افزود: در اولين وبينار دانشكده فناوري‌هاي نوين در ادامه سلسله وبينارهاي حوزه معاونت آموزشي دانشگاه كه با موضوع كوويد-19 و رويكرد تشخيص، پيشگيري و درمان صورت گرفت، اساتيد حاضر درخصوص آخرين يافته‌ها در اين خصوص تبادل نظر كردند.
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ادامه داد: در اين وبينار دكتر فاطمه الهيان دانشيار بيوتكنولوژي دارويي، دكتر مهدي بني‌طالبي استاديار پزشكي مولكولي، دكتر سيد عباس ميرزايي دانشيار بيوتكنولوژي دارويي، دكتر شيوا اسدپور استاديار مهندسي بافت و دكتر كوروش اشرفي استاديار پزشكي مولكولي حضور داشتند.
وي خاطرنشان كرد: در اين وبينار درخصوص دلايل شدت بروز و مرگ بيماري COVID-19، بررسي و معرفي روش هاي مختلف درمان و واكسيناسيون COVID-19، بررسي واكسن هاي نسل سوم (واكسن ژني) در بيماري COVID-19 و پزشكي با ساختي و بيماري COVID-19 گفت‌وگو شد.