۱۴۰۳ شنبه ۲۹ ارديبهشت
1399/06/22 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/webinar.png
وبدا؛ معاون آموزش دانشگاه علوم پزشكي شهركرد از برگزاري وبينار مراقبت خانواده محور، مديريت اورژانس و صلاحيت مراقبين سلامت در بيماران مبتلا به كوويد19 و آنفولانزاي فصلي خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دكتر اكبر سليماني افزود: از ابتداي شروع پاندمي كرونا با توجه به اهميت بروزرساني اطلاعات و انتقال تجربيات علمي؛ معاونت آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد اقدام به برگزاري سلسله وبينارهاي علمي نموده است، كه يكي از آن‌ها وبينار آموزشي با عنوان " مراقبت خانواده محور، مديريت اورژانس و صلاحيت مراقبين سلامت در بيماران مبتلا به كوويد-19 و آنفولانزاي فصلي است.
معاون آموزش دانشگاه علوم پزشكي شهركرد ادامه داد: اين وبينار آموزشي روز سه شنبه مورخ 25/ 6 / 99 از ساعت 10 صبح لغايت 12 ظهر، با مديريت معاونت آموزشي دانشگاه و بهره‌مندي از اساتيد دانشكده پرستاري و مامايي برگزار مي‌شود.
وي خاطرنشان كرد: اساتيد حاضر در وبينار دكتر شهرام اعتمادي فر دكتري تخصصي آموزش پرستاري، دكتر فاطمه علي اكبري دكتراي تخصصي آموزش پرستاري و دكتر محمد حيدري دكتري تخصصي سلامت در بلايا و فوريت‌ها هستند و مواردي از قبيل مراقبت خانواده محور در بيماران مبتلا به كوويد 19 و آنفلوانزاي فصلي، مديريت اورژانس در بيماري كوويد 19 و صلاحيت افراد مراقبت كننده از بيماران مبتلا به كوويد 19 و آنفلوانزاي فصلي مطرح خواهد شد.