۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت
1399/06/30 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/photo_2020-02-29_15-05-29CCCCCCCCCCCCCCCC.jpg
طرح پژوهشی باید اصیل بوده و مبنای تجربی داشته باشد

وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: پژوهش اصیل و با مبنای تجربی می‌تواند مورد استناد در حوزه‌های مختلف قرار گیرد.
به گزارش وبدا؛ دکتر مجید شیرانی در شورای برنامه ریزی و توسعه استان چهارمحال و بختیاری مورخ 29 شهریورماه 99، به نحوه انجام طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی در چهارمحال و بختیاری اشاره کرد و افزود: اکثرا طرح‌های پژوهشی که در این استان انجام می‌شوند پژوهش‌های در اصطلاح کتابخانه‌ای هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خاطرنشان کرد: زمانی می‌توان به پژوهش‌های انجام شده توسط پژوهشگران مختلف استناد کرد که طرح‌های اصیل و تجربی باشند.
وی تاکید کرد: اصل مهم این است که اجرا و ارائه طرح‌های پژوهشی دانش‌بنیان و فناورانه باید در اولویت اصلی قرار گیرد.
دکتر شیرانی اضافه کرد: یکی از راه‌های پرداختن به پژوهش‌های تجربی و کارا تخصیص اعتبارات بیشتر به این گونه طرح‌ها است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در بخش دیگری از سخنان خود در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان چهارمحال و بختیاری به فروش برخی از اراضی مازاد دانشگاه اشاره و بیان داشت: این کار برای پرداخت مطالبات بازنشستگان این مجموعه ضروری است و برای فروش این املاک نیاز به تغییر کاربری این اراضی وجود دارد.