۱۴۰۳ يکشنبه ۹ ارديبهشت
1399/07/07 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/drc - CopyCCCCCCCCCCCCC.jpg
برگزاری وبینار مدیریت سلامت روان در مواجهه با پاندمی COVID-19: مروری بر یافته های پژوهشی
وبدا؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: وبینار آموزشی "مدیریت سلامت روان در مواجهه با پاندمی COVID-19: مروری بر یافته های پژوهشی" برگزار می‌شود.
به گزارش وبدا؛ دکتر اکبر سلیمانی افزود: با توجه به اهمیت بروز رسانی اطلاعات و انتقال تجربیات علمی در زمینه پاندمی کووید-19، وبینار آموزشی با عنوان "مدیریت سلامت روان در مواجهه با پاندمی COVID-19: مروری بر یافته های پژوهشی" روز سه شنبه مورخ 8/ 7/ 99 ازساعت 10 صبح لغایت 12، با مدیریت معاونت آموزشی دانشگاه و بهره‌مندی از اساتید دانشکده پرستاری بروجن برگزار می‌شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: علاقه‌مندان برای شرکت در این وبینار می‌توانند از طریق لینک http://webinar.skums.ac.ir/b/nur-qzy-3j3 وارد شوند.
وی خاطرنشان کرد: اساتید حاضر در این وبینار آموزشی فیروز خالدی، (کارشناس ارشد روان پرستاری)، دکتر حمیدرضا صادقی، (دکتری تخصصی آموزش پرستاری) و دکتر زهرا میرلوحی و (روانپزشک متخصص بیماری های اعصاب و روان) هستند.
دکتر سلیمانی اضافه کرد: در وبینار مذکور پیرامون مباحثی همچون مروری بر یافته های پژوهشی در حیطه سلامت روان، روش های درمانی در مدیریت سلامت روان و مراقبت های پرستاری جهت مدیریت سلامت روان بحث و تبادل نظر خواهد شد.
تعداد بازدید: 808