۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
1399/07/25 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/IMG_20200815_225246_109C.jpg
وبدا؛ معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از برگزاری سلسله وبینارهای کمیته مطالعات و تحقیقات سلامت زنان در هفته سلامت بانوان ایران در استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر مهربان صادقی افزود: وبینار تغذیه و ورزش و مبارزه با چاقی در کووید_19 از سری وبینارهای کمیته مطالعات و تحقیقات سلامت زنان که در تاریخ برگزار دوشنبه 28 مهرماه 99، ساعت 10 تا 12 ظهر برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: اساتید حاضر در این وبینار دکتر تینا جعفری متخصص تغذیه و دکتر مصطفی رحیمی متخصص فیزیولوژی ورزشی هستند.
دکتر صادقی با اشاره به اینکه وبینار زنان، خانواده و سلامت روان در همه‌گیری کووید_19 از دیگر وبینارهایی است که در هفته سلامت بانوان ایران برگزار می‌شود، عنوان کرد: زمان برگزاری این وبینار سه‌شنبه 29 مهرماه 99، ساعت 10 تا 12 ظهر است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیان کرد: بهاره توکلی کارشناس ارشد روانشناسی و دکتر الهام زارعان روانپزشک در این وبینار به بیان مطالبی خواهند پرداخت.
وی خاطرنشان کرد: وبینار روابط زناشویی ایمن و سالم، بارداری و شیردهی در کووید_19 نیز برگزار می‌شود.
دکتر صادقی اضافه کرد: وبینار ذکر شده روز چهارشنبه 30 مهرماه 99، ساعت 10 تا 12 ظهر برگزار خواهد شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تاکید کرد: دکتر رویا چوپانی فوق تخصص نوزادان، اکرم کرمی کارشناس ارشد مامایی و دکتر شیدا شبانیان متخصص زنان و زایمان نیز اساتید حاضر در وبینار روابط زناشویی ایمن و سالم، بارداری و شیردهی در کووید_19 هستند.
وی یادآور شد: علاقه‌مندان برای شرکت در وبینارهای سه‌گانه ذکر شده می‌توانند از لینک زیر استفاده
http:// vca.skums.ac.ir/zanan-corona و از محتوی آموزشی آن بهره‌مند شوند.
تعداد بازدید: 1083