۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
1399/08/06 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/jhfhguy.jpg
روز شمار هفته پدافند غیر عامل اعلام شد
وبدا؛ مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از اعلام روز شمار هفته پدافند غیر عامل خبر داد.
به گزارش وبدا؛ سید علی درخشان افزود: پنجم لغایت یازدهم آبان ماه 99 بعنوان هفته پدافند غیر عال نامگذاری شده است.
وی در ادامه به تشریح عناوین این هفته پرداخت و افزود: "نهادینه سازی مصونیت در زیرساخت ها با تفکر بسیجی ، روحیه جهادی و عمل انقلابی " عنوان نخستین روز از هفته پدافند غیر عامل است.
وی تصریح کرد: عناوین ششم و هفتم آبان مصادف با دوم و سومین روز از هفته پدافند غیر عامل نیز به ترتیب "پدافند زیستی، مرزبانی زیستی و ارتقای ساختار دفاع بیولوژیک " و "مقاومت فعال، تاب آوری حیرت انگیز ، ایران قوی" می باشد.
درخشان عناوین دیگر ایام هفته پدافند غیر عامل را به ترتیب هشتم آبان: "پدافند سایبری، ملی سازی فضای مجازی در مسیر حکمرانی سایبری بومی "، نهم آبان: "پدافند مردم محور، خانواده آماده ، جامعه مستحکم"، دهم آبان: "پدافند شهری، زیر ساخت ایمن، شهرهای ایمن" ، یازدهم آبان: ‌"پدافند شیمیایی، آینده ای قدرتمند در امتداد گذشته ای پر افتخار" و دوازدهم آبان: "اقتصاد مقاومتی، جهش تولید و پیروزی در جنگ اقتصادی " برشمرد.