۱۴۰۳ يکشنبه ۳۰ ارديبهشت
1399/08/07 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/با-حکم-وزیر-ارشاد-اعضای-کمیته-انتخاب-و-انتصاب-مدیران-مشخص-شدندCC.jpg
مدیر گروه فیزیولوژی و فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد انتخاب شد
وبدا؛ با ابلاغ حکمی از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری دکتر مهرداد شهرانی به‌عنوان مدیر گروه فیزیولوژی و فارماکولوژی این دانشگاه منصوب شد.
به گزارش وبدا؛ در متن این حکم ابلاغ خطاب به جناب آقای دکتر شهرانی آمده است، با توجه به تعهد، تخصص و پشتکار جنابعالی به پیشنهاد رئیس دانشکده پزشکی و تایید معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بر اساس این ابلاغ به مدت 2 سال به عنوان مدیر گروه فیزیولوژی و فارماکولوژی منصوب می‌شوید.
در ادامه حکم دکتر شیرانی برای مدیر گروه ژنتیک دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، آمده است: امید است با توکل به خدای متعال و رعایت ضوابط و قوانین مربوطه در جهت ارتقاء اهداف آموزشی، پژوهشی و درمانی گروه، موفق باشید.
وی انجام اموری از قبیل تعیین و ابلاغ فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی اعضاء گروه و نظارت بر آن‌ها، ارائه و به روزرسانی برنامه‌های آموزشی گروه، با توجه به تغییرات حاصله، برگزاری مدون جلسات گروه و پیگیری انجام مصوبات و گزارش جلسات به معاونت آموزشی دانشکده و... را ازجمله وظایف مدیر گروه جدید فیزیولوژی و فارماکولوژی عنوان کرد.