۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
1399/11/08 /Dorsapax/Data/Sub_2/File/8W4A2300CCC.JPG
لیست پروژه های قابل افتتاح در دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی اعلام شد
وبدا؛ معاون توسعه مدیریت منابع وبرنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از افتتاح چندین پروژه بهداشتی و درمانی همزمان با ایام الله دهه فجر در استان خبر داد.
به گزارش وبدا؛ دکتر علی ضامن صالحی فرد افزود: همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی 2 پایگاه سلامت شهری پردنجان و ابوذر سامان افتتاح می شود.
وی افزود: 4 مرکز بهداشتی درمانی لپد، شهدای صنعت هفشجان، شبانه روزی بازفت و عیسی آباد از دیگر پروژه هایی است که در دهه مبارک فجر امسال در این دانشگاه افتتاح می شود.
وی در ادامه از افتتاح ساختمان دانشکده پرستاری و تکمیل ، توسعه و تجهیز ساختمان دانشکده پیراپزشکی و سلف سرویس رحمتیه خبر داد.
دکتر صالحی فرد ستاد شبکه های بهداشت و درمان بن و سامان را از دیگر پروژه های افتتاحی دانشگاه علوم پزشکی استان در دهه فجر 99 برشمرد.